DSM-produkter
 
Produkter fra Dødehavet  

Israels nasjonalflagg


 

Saltstøtter ved DødehavetDødehavet ligger 417 meter under havets overflate og er dermed det laveste punktet på jordkloden. Her finnes verdens rikeste forekomster av mudder som inneholder naturlige salter og mineraler som natrium, magnesium, sodium, kalsium og klorid.

Helt siden oldtiden har Dødehavet vært en kilde til velvære og produkter basert på de naturlige forekomstene har en enestående enestående virkning på hud og hår. Fortsatt kommer mange tusen besøkende fra alle kanter av verden til Dødehavet for et helsebringende opphold ved Dødehavet.

Dead Sea Minerals (DSM) er utviklet av den israelske kosmetikkprodusenter Mon Platin i deres eget laboratorium. Ved å få fram den optimale kombinasjonen mellom mudder, mineraler, naturlige vitaminer og planteessenser, har de utviklet en serie produkter som dekker et vidt spekter innen hår- og hudpleie.

Alle produkter i DSMs produktspekter er underlagt strenge interne kontroller i tillegg til statlig kontroll. DSM tilfredsstiller alle EU-krav for produksjon og salv av kosmetikk.

Produktene er kun ment for utvortes bruk og må ikke brukes på annen måte enn beskrevet i brukerveiledningen.Siste kundeuttalelser

Årsoppgjør

Årsoppgjøret til HbN kan leses her.

Les mer

test1

Tester

Les mer

DSM-produktene er gode

En dame fra vestlandet gir oss gode tilbakemeldinger på håndkremen fra DSM.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer