Vivatap gir velvære!


Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.


Hei! Jeg har bare lyst å fortelle dere hvor fornøyd familien min og jeg er med Vivatap. Vi fikk vite om dette produktet på en messe i Grieghallen i Bergen våren 2002. Jeg kjøpte med noen pakker, og dermed var vi i gang...

I nabolaget vårt brukte en del familier vannrensefilter, andre drakk kun vann kjøpt i butikk, og noen hentet vann fra andre vannkilder. Da jeg ga noen av dem Vivatap-vann, sa de at dette var noe av det beste vannet de hadde smakt. Og selvsagt bare måtte de vite hvor jeg hadde fått det fra.

Vivatap er enkelt på alle måter. Et lett og lite produkt, og enkelt å få tak i ettersom produsenten sender det fraktfritt. Vi bestiller via internett eller bare med en telefon til leverandøren (nummeret er forresten 37 16 80 78)

Barna våre setter også setter stor pris på vann med Vivatap - de kjente med en gang at dette vannet var annerledes. Jeg husker reaksjonen da de smakte dette vannet første gang. Jeg sa ingenting, men det varte ikke lenge før de spurte hva som hadde skjedd med vannet vårt. Det smakte jo plutselig så utrolig godt og friskt! Nå drikker de ikke vann uten Vivatap, og på eget initiativ har de kkuttet ut melk og saft til skolematen. Jeg har kjøpt 0,7 liters sportsflasker til dem som de fyller med springvann med Vivatap i stedet.

PS: Katten vår har også en liten pose vivatap® liggende i drikkeskålen sin.

Springvann med og uten Vivatap er to forskjellige ting. Det er ikke bare katten til våre venner i Bergen som skjønner forskjellen. Vi har flere tilbakemeldinger, blant annet fra Sverige og England, fra folk som har testet ut hvordan hundene deres reagerer på vann med Vivatap sammenliknet med ubehandlet springvann. Enda de bruker to helt like skåler og flytter skålene rundt, lukter hundene seg umiddelbart frem til - og drikker av - det vannet som er klorfritt etter Vivatap-behandling. Dyr er ikke dumme...
Utskriftsversjon Utskriftsversjon

Siste kundeuttalelser

Årsoppgjør

Årsoppgjøret til HbN kan leses her.

Les mer

test1

Tester

Les mer

DSM-produktene er gode

En dame fra vestlandet gir oss gode tilbakemeldinger på håndkremen fra DSM.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer